Dışarıda, Her Yerde, Markanızın Yanındayız!

Bilgi Medya Reklam Ajansı, tecrübesi ve uzman kadrosuyla açık hava reklamcılığı (Outdoor Reklam) alanında öncü bir konumdadır.

Billboard Reklamları

Billboard Reklamları

Şehirlerin ana arterlerinde, trafiğin yoğun olduğu noktalarda yer alan billboardlara markaların reklamlarını konumlandırır. Büyük boyutlarıyla dikkat çeken bu reklam panoları, markaların mesajını kolaylıkla iletebilmesini sağlar.

Şehir İçi Işıklı Reklamlar

Şehir İçi Işıklı Reklamlar

Şehir merkezlerindeki ışıklı panolara yerleştirilen reklamlar, gece ve gündüz olmak üzere her saatte görünürlüğü sağlar. Bu reklamlar, şehirlerin en işlek bölgelerinde markaların görünürlüğünü artırır.

Araç Giydirme Reklamları

Araç Giydirme Reklamları

Taksilerden otobüslere kadar birçok taşıt aracının üzerine markaların reklamlarını giydirerek, mobil reklam imkanı sunar. Bu şekilde markalar, şehir içinde ve dışında geniş bir kitleye ulaşabilir.

Digital Signage Reklamlar

Digital Signage Reklamlar

Modern teknolojiyi kullanarak, dijital ekranlara yerleştirilen reklamlarla markaların mesajları interaktif bir şekilde iletilir. Bu reklamlar, daha dinamik ve dikkat çekici bir iletişim imkanı sunar.
Şehrin en işlek caddelerinden, alışveriş merkezlerine; havaalanlarından, metro istasyonlarına kadar birçok farklı noktada reklam alanlarına erişim sağlıyoruz.

Markanızı Akışa Bırakın!

Bilgi Medya Reklam Ajansımız, açık hava reklam hizmetleriyle markaların görünürlüğünü artırırken, hedef kitlelere etkili bir şekilde ulaşmalarını sağlar.

Outdoor Reklam (Açık Hava Reklam)

Günümüzde rekabetin yoğun olduğu iş dünyasında, markaların kendilerini doğru bir şekilde tanıtması ve hedef kitlelerine etkili bir şekilde ulaşması son derece önemlidir. Bu noktada, açık hava reklamı ön plana çıkmaktadır. Çünkü açık hava reklamı, potansiyel müşterilere geniş bir alanda ve doğrudan ulaşma imkanı sunar.
Tecrübeli ekibimiz ve stratejik yaklaşımımızla, markanızın tanıtımını en etkili şekilde gerçekleştirmekteyiz. Eğer siz de markanızı daha geniş kitlelere duyurmak ve etkileyici bir şekilde tanıtmak istiyorsanız, bizimle iletişime geçebilirsiniz.

PANO ALANLARI VE FİYATLAR İÇİN

tasarım icon

Sizin İçin Tasarlıyoruz!

Doğru platformda doğru hedef kitlenize ulaşmak için markanızı tanıtmak, bilinirliğini arttırmak ve ürünlerinizi pazarlamak istiyorsanız doğru adrestesiniz!
Kerim Gulsen
Kerim Gulsen
2023-10-19
Bilgi medya reklam İşyerimin logo ve teklif fişini tasarladılar. Ortaya çok da güzel bir çalışma çıktı. Çok teşekkür ederim..ellerine sağlık..başarılarınızın devamını dilerim.Çok teşekkürler..
Buket Aktuna
Buket Aktuna
2023-09-10
Alanında en iyisi. Söyleyecek söz bulamıyorum. İstediklerimin yanında reklamla ilgili kendi fikirlerini de paylaşması bize güç verdi. Bizi araştırma, güven ve kalite gibi süreçlerden uzak tuttuğunuz için teşekkür ederim. İyi ki tanıştık.
Cemre Göksu
Cemre Göksu
2023-09-10
Şirket bünyemizde reklam alanında ki tüm sorularımıza anında çözüm üreten, kendi işi gibi hizmet sağlayan Bilgi Medya'ya ve çalışanlarına teşekkür ederim.
İbrahim Talha Katipoğlu
İbrahim Talha Katipoğlu
2023-09-10
Çalıştığım firma için grafik alanında bir ajansa ihtiyacımız vardı. Bilgi Medya'ya ulaştığımda bir ajanstan daha fazlası olduklarını gördüm. Şimdi tüm reklam çalışmalarımızda şirketimizin reklam departmanı olarak hizmet veriyor. Bu harika bir şey. Sonsuz teşekkürler... Siz de deneyin ne demek istediğimi anlayacaksınız.