Tv Hosting hizmetinde canlı yayınınız olmadığında yayınınızın 7/24 devamlılığını sağlamak için yüksek disk kapasiteli zamanlanabilir playlist destekli bant yayın sunuyoruz. Gelişmiş kontrol paneli ile anlık veya geriye dönük tv yayını ile izleyici takibi yapabilirsiniz. Size özel kalıcı yayın linkleri ile yayınlarınızı iptv platformlarında sorunsuz yayınlayabilirsiniz.

Sizin De Bir Tv'niz Olabilir!

TV HOSTİNG NEDİR?

Gelişmiş Sosyal Medya Destekli tv host yayınlarınızı tek bir bağlantı ile kontrol paneli üzerinden birden fazla noktaya aynı anda gönderebilirsiniz.

WEB TV HOSTİNG

Gelişmiş Kontrol Paneli: Yaklaşık her ay yeni özellikler eklenen gelişmiş tv hosting panelinde tv hizmetinizle ilgili tüm yönetimi tek bir yerden yapabilirsiniz.

Yayınlarınızın her tür internet bağlantısında sorunsuz izlenmesi için otomatik yayın kalitesi de mevcuttur. Sistem yayın kalitesini de video üzerine otomatik değişken olarak ekler.

Canlı yayınlarınızın otomatik olarak kayıt eder ve anlık olarak bant yayın sistemine ekler. Eklenen kayıt logosuz ekler ve dilediğiniz anda bilgisayarınıza indirme imkanı sunar.

Otomatik Logo ve Kayıt Sistemi

Otomatik Logo ve Kayıt Sistemi

Canlı ve bant yayınlarınız için otomatik logo , otomatik canlı yayın logosu, otomatik yayın kalitesi ve otomatik kayıt sistemini sunuyoruz. İptv (IP Kamera Canlı Yayın) veya direk yayın linklerinde canlı ve bant yayın durumda logonuzu sistem tarafından otomatik olarak video yayının üzerine eklenir. Canlı yayın gönderdiğinizde logo eklemenize gerek kalmaz. Ayrıca canlı yayına başladığınızda sistem otomatik olarak canlı yayını algılar ve CANLI logosunu video yayın üzere ekler. Ayrıca bant yayın videoları içinde ek bir logo videolar üzerine eklemenize gerek kalmaz.

UYDU TV HOSTİNG

Uydu frekansında bir tv yayınız var ise tv yayınızı hem internet sitenizde hem de 7/24 sosyal medya hesaplarınızda otomatik yayınlıyoruz.

Tv Hosting Paketleri

Başlangıç için seçebileceğiniz yeni müşterilerimize özel paketleri aşağıdan inceleyebilirsiniz.
Sınırsız lisanslar için lütfen bizimle iletişime geçiniz.

STANDART TV

Aylık
80 ₺
  • Bant Yayın Desteği
  • Sosyal Medya Yayın
  • Limitsiz Kanal Desteği
  • Otomatik Logo

OTO LOGO TV

Aylık
580 ₺
  • Bant Yayın Desteği
  • Sosyal Medya Yayın
  • Limitsiz Kanal Desteği
  • Otomatik Logo
tasarım icon

Sizin İçin Tasarlıyoruz!

Doğru platformda doğru hedef kitlenize ulaşmak için markanızı tanıtmak, bilinirliğini arttırmak ve ürünlerinizi pazarlamak istiyorsanız doğru adrestesiniz!
Kerim Gulsen
Kerim Gulsen
2023-10-19
Bilgi medya reklam İşyerimin logo ve teklif fişini tasarladılar. Ortaya çok da güzel bir çalışma çıktı. Çok teşekkür ederim..ellerine sağlık..başarılarınızın devamını dilerim.Çok teşekkürler..
Buket Aktuna
Buket Aktuna
2023-09-10
Alanında en iyisi. Söyleyecek söz bulamıyorum. İstediklerimin yanında reklamla ilgili kendi fikirlerini de paylaşması bize güç verdi. Bizi araştırma, güven ve kalite gibi süreçlerden uzak tuttuğunuz için teşekkür ederim. İyi ki tanıştık.
Cemre Göksu
Cemre Göksu
2023-09-10
Şirket bünyemizde reklam alanında ki tüm sorularımıza anında çözüm üreten, kendi işi gibi hizmet sağlayan Bilgi Medya'ya ve çalışanlarına teşekkür ederim.
İbrahim Talha Katipoğlu
İbrahim Talha Katipoğlu
2023-09-10
Çalıştığım firma için grafik alanında bir ajansa ihtiyacımız vardı. Bilgi Medya'ya ulaştığımda bir ajanstan daha fazlası olduklarını gördüm. Şimdi tüm reklam çalışmalarımızda şirketimizin reklam departmanı olarak hizmet veriyor. Bu harika bir şey. Sonsuz teşekkürler... Siz de deneyin ne demek istediğimi anlayacaksınız.