iOS ve Android platformlarına özel mobil uygulama hazırlıyoruz. Mükemmel performans ve üst düzey kullanıcı deneyimi sunarak sektörde fark yaratıyoruz.

İşletmenizi Parmak Uçlarınızın Ucuna Getirin

Mobil uygulamalar, işletmelerin müşterileriyle daha etkili bir şekilde etkileşim kurmalarını ve hizmetlerini daha erişilebilir hale getirmelerini sağlar. Bilgi Medya Reklam Ajansı, işletmelerin dijital varlıklarını güçlendirmek ve mobil platformlarda başarı elde etmelerine yardımcı olmak için özelleştirilmiş mobil uygulama hizmetleri sunar.

Strateji ve Planlama

Strateji ve Planlama

İlk adım olarak, işletmenizin ihtiyaçlarını ve hedeflerini anlamak için birlikte çalışırız. Hangi platformlarda (iOS, Android) bulunmak istediğinizi belirler ve uygulamanızın işlevselliği, kullanıcı deneyimi ve diğer gereksinimleri konusunda bir strateji geliştiririz.

Kullanıcı Odaklı Mobil Uygulama Tasarımı

Kullanıcı Odaklı Mobil Uygulama Tasarımı

Kullanıcı deneyimi, bir mobil uygulamanın başarısını belirleyen önemli bir faktördür. Bilgi Medya Reklam Ajansı, kullanıcı dostu ve etkileyici bir kullanıcı arayüzü tasarlar ve kullanıcıların uygulamanızı kolayca kullanmasını sağlar.

Özelleştirilmiş İşlevsellik

Özelleştirilmiş İşlevsellik

Her işletmenin ihtiyaçları farklıdır ve uygulamanız da buna uygun olarak özelleştirilir. E-ticaret entegrasyonu, randevu rezervasyon sistemi, üyelik yönetimi gibi özel işlevler ekleyerek, işletmenizin gereksinimlerini karşılayan bir mobil uygulama oluştururuz.

Güvenlik ve Veri Koruma

Güvenlik ve Veri Koruma

Kullanıcıların güvenliği ve veri gizliliği, her zaman önceliğimizdir. Bilgi Medya Reklam Ajansı, güçlü güvenlik önlemleri alır ve uygulamanızın kullanıcı verilerini korur.

Sürekli Destek ve Bakım

Sürekli Destek ve Bakım

Uygulamanızın başarısı için sürekli destek sağlarız. Güncellemeler, bakım ve gerektiğinde teknik desteğin yanı sıra, uygulamanızın performansını izler ve iyileştirme fırsatlarını belirleriz.
Bilgi Medya Reklam Ajansının mobil uygulama hizmetleri, işletmelerin müşterileriyle daha etkili bir şekilde etkileşim kurmasını ve dijital varlıklarını güçlendirmesini sağlar. Siz de işletmenizin mobil platformlarda başarı elde etmesi için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

FİYAT TEKLİFİ İÇİN BİZE ULAŞIN

tasarım icon

Sizin İçin Tasarlıyoruz!

Doğru platformda doğru hedef kitlenize ulaşmak için markanızı tanıtmak, bilinirliğini arttırmak ve ürünlerinizi pazarlamak istiyorsanız doğru adrestesiniz!
Kerim Gulsen
Kerim Gulsen
2023-10-19
Bilgi medya reklam İşyerimin logo ve teklif fişini tasarladılar. Ortaya çok da güzel bir çalışma çıktı. Çok teşekkür ederim..ellerine sağlık..başarılarınızın devamını dilerim.Çok teşekkürler..
Buket Aktuna
Buket Aktuna
2023-09-10
Alanında en iyisi. Söyleyecek söz bulamıyorum. İstediklerimin yanında reklamla ilgili kendi fikirlerini de paylaşması bize güç verdi. Bizi araştırma, güven ve kalite gibi süreçlerden uzak tuttuğunuz için teşekkür ederim. İyi ki tanıştık.
Cemre Göksu
Cemre Göksu
2023-09-10
Şirket bünyemizde reklam alanında ki tüm sorularımıza anında çözüm üreten, kendi işi gibi hizmet sağlayan Bilgi Medya'ya ve çalışanlarına teşekkür ederim.
İbrahim Talha Katipoğlu
İbrahim Talha Katipoğlu
2023-09-10
Çalıştığım firma için grafik alanında bir ajansa ihtiyacımız vardı. Bilgi Medya'ya ulaştığımda bir ajanstan daha fazlası olduklarını gördüm. Şimdi tüm reklam çalışmalarımızda şirketimizin reklam departmanı olarak hizmet veriyor. Bu harika bir şey. Sonsuz teşekkürler... Siz de deneyin ne demek istediğimi anlayacaksınız.