Bilgi Medya Tam hizmet reklam ajansıdır ve Reklam Departmanınız gibi çalışır. Tam hizmet reklam ajansları ile bir çok farklı disipline ait hizmeti tek çatı altında alabilmeniz mümkün. Bu bağlamda zaman ve maliyet avantajı elde etmek isteyen firmalar, iletişim çalışmaları ile ilgili genelde profesyonel tam hizmet reklam ajansları ile çalışmak isterler.

Diğer sebebi ise markaların web sitesi tasarımından marka hikâyelerine kadar her türlü ihtiyaçlarını güvendikleri bir ajansla tek seferde halletmek istemeleridir.

Burada ajansın vizyonu ve özellikle hızına yetişmekte zorlandığımız bugünlerde sosyal medya ve google optimizasyon dinamiklerini içeren dijital teknolojiye olan yatkınlığı özel bir önem taşır.

Firmaların kendi içlerinde bu kadar farklı dinamiklerin ihtiyaçlarına ait  çözüm üretmeleri neredeyse imkansızdır. Bu noktada tam hizmet reklam ajansları ile markanızı profesyonellere teslim etmeniz size bir çok avantaj sağlıyor.

Dijital dünyada yerinizde durduğunuzda olduğunuz yerde kalmıyorsunuz. Geriye gidiyorsunuz. Her işin acil olduğu klasik reklam ajanslarındaki ekipler kendilerini update etmeye pek vakit bulamıyorlar. Bu da sektörün geleceği için önemli problemlerden biri olarak önümüze çıkıyor. Dijitali onlardan daha fazla bildiğimiz ve kendimizi sürekli geliştirdiğimiz için aşağıdaki avantajlara sahip olmak isteyen firmalar bizimle çalışmak istiyorlar.

1- Zaman Takibi

Firmamızda farklı disiplinlere sahip kişilerin olması, tüm reklam ve tanıtım işlerinizi tek çatı altında yönetmenize olanak sağlar. Bu da asıl işiniz olan meselelere daha fazla vakit ayırmanızı sağlar.

2- Maliyet Avantajı

Tüm reklam ve tanıtım faaliyetlerini bir araya getiren firmamız ile gerek ekip maliyeti açısından gerek reklam maliyetleri açısından önemli avantajlar elde edebiliyorsunuz.

3- Markanın Yaratıcılık İle Bütünleşmesi

BİLGİ MEDYA ile markanızın tüm görsel iletişim araçlarını elden geçirebilir, tüketicinize daha yaratıcı ve akılda kalıcı şekilde kendinizi gösterebilirsiniz. Stratejinizi geliştirebilir, marka konumlandırmanızı güçlendirecek imajlar ile bilinirlik algınıza önemli ölçüde yatırım yaparsınız.

4- Kriz İletişimine Karşı Hazırlıklı Olunması

Markaların dijital dünyada aktif olmaları, tüketicilerin onlara istedikleri anda ulaşabilme imkanı sağlar. Bu da bir çok markanın vaatlerine uymadığı yada hata yaptıkları taktirde anlık olarak ciddi şekilde eleştirilmelerine sebebiyet verir. Bilgi Medya, Bu durumun önüne geçebilmek ve firmanızın veya markanızın  zarar görmemesi için “Kriz İletişim Planı” yapabilir ve soğukkanlılıkla süreci yönetebilir.

5- Rakiplerinizin Önüne Geçmek

Zaman, maliyet, prestij gibi avantajlar düşünüldüğünde markanız her zaman 1-0 önde olacağınızdan günün sonunda rakiplerinizin önüne geçmeniz kaçınılmaz olacaktır.

6- Yeni Bir Göz / Perspektif / Fikir

Her marka yöneticisinin ya da şirket sahibinin markası hakkında reklama dair bir takım fikirleri vardır. Markalara taze göz ve taze fikirler her zaman büyük sıçrama getirir. Reklam Departmanınız gibi çalışsa da Bilgi Medya’nın dışarıdan bakan bir göz olarak vereceği rapor ve tavsiyeler ile markanıza alternatif fikirler üretebilir ve yeni perspektifler geliştirebilirsiniz.

7- Esnek Ekonomi

Çoğu marka, yılın 12 ayında eşit derecede iletişim çalışması yürütmezler. Bazı dönemlerde oldukça yoğun geçen pazarlama çalışmaları, bazı dönemlerde ise yavaş bir seyir gösterebilir. Kendi içinde ekipler ile çalışan markalar için böyle durumlar oldukça zorlu geçer. Yoğun dönemler için ekibinizi çoğaltmanız, yavaş dönemler için de ekibinizi azaltmanız gerekir. Bilgi Medya ile bunu çok daha kolay yapabilirsiniz. Yılın belirli aylarında bütçelerinizi yükseltebilir, diğer aylarında ise ekonomik modda ilerleyebilirsiniz.

Samimiyetle söyleyebiliriz ki;

Sektörde profesyonel ve deneyimli tam hizmet reklam ajansları ile çalışmak markanıza önemli avantajlar sağlar. Ülkemizde işinin ehli insanlar ile çalışma kültürünü yakaladığımız anda, rakiplerimiz ile rekabet edebilecek hatta onlardan daha iyi olabileceğimiz seviyeye gelebiliriz. Bunun önemli bir ayağı olan reklamcılık, markanıza kimlik ve kişilik kazandırır.

Eğer doğru stratejiler ışığında bir marka yaratırsanız, reklam mecralarına harcanan rakamlardan da tasarruf edebilirsiniz. Bugün en sık yapılan hatalardan birisi, reklam verirken yapılan yatırımın karşılığını alamamak. Harcamayı yapıyor fakat reklamlarda kullandığımız kampanyanın stratejisine ve kreatif çalışmasına gerekli önemi vermiyoruz. Sokağa çıkıp bangır bangır bağırarak insanları ikna edeceğimizi sanıyoruz. Unutmamamız gereken, sesimizin tonunun, üslubumuzun ve giyimimizin nasıl olduğudur.

İşte bu yüzden Reklam Departmanınızın ustaca düşünülmüş strateji ve yöntemlerle ortaya koyacağı reklamlar ve tanıtım hizmetleri her zaman size daha az para harcatarak, daha fazla kar getirir.

BİLGİ MEDYA  ile çalışarak elde edebileceğiniz en büyük avantaj, Minimum Bütçe, Maksimum Fayda.